Začátek steaků US PRIME

PRIME STEAK

„Prime“ je nejvyšší označení hovězího masa udělované americkým   ministerstvem zemědělství (USDA). Pouze 2-3% nejlepšího hovězího masa vyprodukovaného ve Spojených státech lze označit „USDA prime“. Pečlivě vybíráme jednotlivé kusy ve standardu Black Angus USDA Prime Beef Maso pochází z několika  málo farem z amerického středozápadu, kde chov probíhá naprosto přirozeně. Samozřejmostí je vysoká kvalita krmiva na bázi kukuřice, chov bez hormonů, antibiotik a etické zacházení. Všechny steaky, které u nás nabízíme vyzrávají nejméně 30 dní.

ZPŮSOBY  PROPEČENÍ

  • BLUE velmi červený,                                 studený střed
  • RARE červený,                                           chladný střed
  • MEDIUM RARE                                        červený, ohřátý střed
  • MEDIUM růžový,                                      horký střed
  • MEDIUM WELL                                       matně růžový střed
  • WELL DONE                                             nedoporučujeme

 

NEW YORK STRIP

část z nízkého roštěnce bez kosti –

bohatá chuť s plnou strukturou, je mírně

pevnější než rib eye

300g           700,-

 

RIB EYE BEZ KOSTI

výrazně mramorované maso s osobitou chutí,

rib eye je jeden z nejbohatších řezů

300g           850,-

NUTNÁ OBJEDNÁVKA MINIMÁLNĚ 1 DEN PŘEDEM

DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ


Warning: Missing argument 1 for cwppos_show_review(), called in /data/web/virtuals/183963/virtual/www/wp-content/themes/flat/content-single.php on line 29 and defined in /data/web/virtuals/183963/virtual/www/wp-content/plugins/wp-product-review/includes/legacy.php on line 18