PRIME STEAK
„Prime“ je nejvyšší označení hovězího masa udělované americkým ministerstvem zemědělství (USDA). Pouze 2-3% nejlepšího hovězího masa vyprodukovaného ve Spojených státech lze označit „USDA prime“. Pečlivě vybíráme jednotlivé kusy ve standardu Black Angus USDA Prime Beef Maso pochází z několika málo farem z amerického středozápadu, kde chov probíhá naprosto přirozeně. Samozřejmostí je vysoká kvalita krmiva na bázi kukuřice, chov bez hormonů, antibiotik a etické zacházení. Všechny steaky, které u nás nabízíme vyzrávají nejméně 30 dní.
ZPŮSOBY PROPEČENÍ
- BLUE velmi červený, studený střed
- RARE červený, chladný střed
- MEDIUM RARE červený, ohřátý střed
- MEDIUM růžový, horký střed
- MEDIUM WELL matně růžový střed
- WELL DONE nedoporučujeme
NEW YORK STRIP
část z nízkého roštěnce bez kosti –
bohatá chuť s plnou strukturou, je mírně
pevnější než rib eye
300g 700,-
RIB EYE BEZ KOSTI
výrazně mramorované maso s osobitou chutí,
rib eye je jeden z nejbohatších řezů
300g 850,-
NUTNÁ OBJEDNÁVKA MINIMÁLNĚ 1 DEN PŘEDEM
DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ
Warning: Missing argument 1 for cwppos_show_review(), called in /data/web/virtuals/183963/virtual/www/wp-content/themes/flat/content-single.php on line 29 and defined in /data/web/virtuals/183963/virtual/www/wp-content/plugins/wp-product-review/includes/legacy.php on line 18